Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cartujo C.D. (118063) - BenitokamelasF.C (799589) » 586459728: T51/J11/VI

Liga 586459728 Información oficial sobre el partido 586459728 en Hattrick

10.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / VI.784 (15102)

Crazy Bears Alineación oficial del equipo 'Crazy Bears' en el partido 0 - 0 Zemsa FT Alineación oficial del equipo 'Zemsa FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crazy Bears Alineación oficial del equipo 'Crazy Bears' en el partido 1 - 1 Zemsa FT Alineación oficial del equipo 'Zemsa FT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crazy Bears

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Crazy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Maldonado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Enrique José De Cangas del Crazy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en 宋 (Song) 斯邦 (Sibang) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Crazy.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Björn Martinsson va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Oliver Espín el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Arbelo de Crazy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Fernández Roces de Crazy es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Björn Martinsson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Crazy es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Zemsa FT

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Luis Barrientos de Zemsa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Zemsa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonne Rautiainen va desviar el xut final de Luis Barrientos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Zemsa al minut 34, però el xut de Luis Barrientos va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Dositeo Cutián de Zemsa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi de Tord de Zemsa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Alberto Gonzalo Matas es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.