Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Puerto Real (1368273) - HeisenFC (1339462) » 586458848: T51/J1/VI

Liga 586458848 Información oficial sobre el partido 586458848 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VI.769 (15087)

FragosoCity Alineación oficial del equipo 'FragosoCity' en el partido 1 - 2 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
0 - 1 Víctor Blanco (33')
Eduardo Moncada (35') 1 - 1
1 - 2 Gerónimo Ulloa Castro (76')
FragosoCity Alineación oficial del equipo 'FragosoCity' en el partido 1 - 2 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FragosoCity Alineación oficial del equipo 'FragosoCity' en el partido 1 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FragosoCity

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eduardo Moncada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): FragosoCity va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tonino Pesci va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anacleto Castellnou.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): José Yanke de FragosoCity va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 86, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Moncada de FragosoCity es va guanyar la targeta groga merescudament.

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FragosoCity. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Blanco la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Polo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 33.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Gerónimo Ulloa Castro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tonino Pesci va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Polo van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Gerónimo Ulloa Castro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Polo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Muñiz va desviar el xut final de Nemesio das Cortellas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Polo van sortir al contraatac al minut 40, però Juan José Garavito va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tancredo Moscoso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Polo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Polo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Nemesio das Cortellas des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 23 va fer que Valentín Irazoqui de Polo hagués d'abandonar el terreny de joc. Juan José Garavito va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Abian Valera se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Tancredo Moscoso tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.