Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zolochos F.C. (1371752) - Manquis F.C (311086) » 586456522: T51/J7/VI

Liga 586456522 Información oficial sobre el partido 586456522 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VI.727 (15045)

Santa Coloma Grama Alineación oficial del equipo 'Santa Coloma Grama' en el partido 2 - 3 Atletico de mi casa Alineación oficial del equipo 'Atletico de mi casa' en el partido
András Géczy (10') 1 - 0
1 - 1 Maxim Butcovan (25')
Eddy Julien (77') 2 - 1
2 - 2 Joel Schreier (78')
2 - 3 Roman Fonarev (82')
Santa Coloma Grama Alineación oficial del equipo 'Santa Coloma Grama' en el partido 2 - 3 Atletico de mi casa Alineación oficial del equipo 'Atletico de mi casa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Coloma Grama Alineación oficial del equipo 'Santa Coloma Grama' en el partido 0 - 2 Atletico de mi casa Alineación oficial del equipo 'Atletico de mi casa' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Coloma Grama

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): András Géczy va donar a Coloma un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de Coloma va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Eddy Julien va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eetu Kaatrasalo de Coloma es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Eetu Kaatrasalo de Coloma va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Atletico de mi casa

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Joel Schreier va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Maxim Butcovan, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eddy Julien no va poder aturar Joel Schreier de Atletico, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 78 el 2 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb 82 minuts jugats, Roman Fonarev de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Mişa Bălănel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jasper Friedrich Strätz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Maxim Butcovan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jasper Friedrich Strätz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Maxim Butcovan va quedar-se sol davant el porter Jasper Friedrich Strätz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Marcel Bolland quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atletico va ser a punt de marcar al minut 49, quan el seu jugador Marcel Bolland va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joel Schreier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maxim Butcovan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Ysmael Romaní de Atletico va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Trofim Chugainov va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Roman Fonarev va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.