Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nutin F.C (800663) - Benicalap C.F. (1368844) » 586447371: T51/J2/VI

Liga 586447371 Información oficial sobre el partido 586447371 en Hattrick

08.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / VI.564 (14882)

Pipo_del_neri Alineación oficial del equipo 'Pipo_del_neri' en el partido 1 - 0 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
Filiberto Domínguez (71') 1 - 0
Pipo_del_neri Alineación oficial del equipo 'Pipo_del_neri' en el partido 1 - 0 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pipo_del_neri Alineación oficial del equipo 'Pipo_del_neri' en el partido 2 - 1 Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipo_del_neri

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Pipo_del_neri, atacant per l'esquerra al minut 71, va aprofitar el magnífic llançament de Filiberto Domínguez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Ortiz Leon va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Joseph Hobeika va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Garbijo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mariano Ivan Leonian va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Hermenegild Vingut va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pipo_del_neri se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Randy Zerbini va sorprendre Joseph Hobeika amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Máté Belényi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Heng Long Cheng.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Filiberto Domínguez de Pipo_del_neri s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Pipo_del_neri Paco Ortiz Leon va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julio Valdés va entrar en el seu lloc.

Benicalap C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Benicalap van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Modris Medups no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Gergő Mazán va estar a punt de posar per davant a Benicalap amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Heng Long Cheng va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Semprún Pombo de Benicalap va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Semprún Pombo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Benicalap va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Raúl Solana Marín de Benicalap va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Mauro Paxe no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Modris Medups tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.