Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

voctorcuato (441219) - La Pobla FC75 (310135) » 586445061: T51/J12/VI

Liga 586445061 Información oficial sobre el partido 586445061 en Hattrick

17.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 12 / VI.522 (14840)

Antorchas de Getafe Alineación oficial del equipo 'Antorchas de Getafe' en el partido 2 - 1 Krujidor F.C. Alineación oficial del equipo 'Krujidor F.C.' en el partido
0 - 1 Torbjörn Sandlind (31')
Antoni Chova (43') 1 - 1
Enrique Velázquez (65') 2 - 1
Antorchas de Getafe Alineación oficial del equipo 'Antorchas de Getafe' en el partido 2 - 1 Krujidor F.C. Alineación oficial del equipo 'Krujidor F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antorchas de Getafe Alineación oficial del equipo 'Antorchas de Getafe' en el partido 0 - 2 Krujidor F.C. Alineación oficial del equipo 'Krujidor F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antorchas de Getafe

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 del partit, el jugador Antoni Chova de Antorchas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Enrique Velázquez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Antorchas, al minut 65. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antorchas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Aroztegui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Antoni Chova va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antorchas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Manuel Foche va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavi Viñas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Antorchas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Abner Engarán no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Luis Martínez al camp.

Krujidor F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): KFC agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Torbjörn Sandlind amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Recadero Madalena va estar a punt de posar per davant a KFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Amayuelas va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): KFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Chris Soanes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Chris Soanes es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip KFC Sebastian Thaunhausen quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Liviu Tăbleţ l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): KFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 63, quan Torbjörn Sandlind va quedar-se sol davant el porter Juan Luis Amayuelas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Liviu Tăbleţ de KFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.