Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAD BOYS F.C. (491984) - XYZ FC (1339794) » 586444964: T51/J1/VI

Liga 586444964 Información oficial sobre el partido 586444964 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VI.521 (14839)

BAD BOYS F.C. Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS F.C.' en el partido 0 - 2 Magos de Uz F.C. Alineación oficial del equipo 'Magos de Uz F.C.' en el partido
0 - 1 Rade Bedenk (21')
0 - 2 Thomas Edmonds (80')
BAD BOYS F.C. Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS F.C.' en el partido 0 - 2 Magos de Uz F.C. Alineación oficial del equipo 'Magos de Uz F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAD BOYS F.C. Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS F.C.' en el partido 1 - 0 Magos de Uz F.C. Alineación oficial del equipo 'Magos de Uz F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAD BOYS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Konstantyn Konkov va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Florentin Gilculescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Cooper Gangulu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El BOYS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Achacy Szum la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michalis Granakis de BOYS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Konstantyn Konkov de BOYS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Magos de Uz F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Magos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rade Bedenk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Magos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thomas Edmonds va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Martin Hlebaško va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Juhana Mäennenä va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Magos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Józef Świerkot quasi marca en una jugada assajada de córner que Karel Pavlín havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Augedas Šestakovas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Magos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rade Bedenk de Magos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.