Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atco Saguntino (436461) - Porkys Team (777673) » 586442877: T51/J12/VI

Liga 586442877 Información oficial sobre el partido 586442877 en Hattrick

17.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 12 / VI.483 (14801)

Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 2 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
0 - 1 Michael Holtzhauer (55')
Adrian Śmigiel (77') 1 - 1
Rodolfo Guirado (82') 2 - 1
2 - 2 Volker Eßer (83')
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 2 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 0 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco Saguntino

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Adrian Śmigiel s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Trillo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rodolfo Guirado va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Saguntino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Sven Leganer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vladimir Karatodorov va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Carles Rectoret va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luciano Granges va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 87 de joc.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Saguntino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sven Leganer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Saguntino va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sven Leganer en un 1 contra 1 amb el porter Carles Rectoret, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Benny Sønnichsen de Saguntino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Porkys Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Ramón Villarmerín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Porkys, Michael Holtzhauer, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Saguntino. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Volker Eßer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Porkys es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Porkys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Akli Smaili va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Porkys va deixar en bona posició a en Gerd Leutrum per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Michael Holtzhauer ja els havia advertit que el porter contrari, en Baltasar Hoz Mulero, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 曹 (Cao) 達雷 (Dalei) de Porkys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Michael Holtzhauer de Porkys es va lesionar lleugerament però va poder continuar.