Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Gallaecia (1587720) - Peña Valencianista de León (122904) » 586442280: T51/J3/VI

Liga 586442280 Información oficial sobre el partido 586442280 en Hattrick

15.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / VI.473 (14791)

FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido 1 - 3 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
0 - 1 Pedro Pita Caños (21')
0 - 2 Viktor Stuetz (37')
0 - 3 Preben Thestrup (71')
Pedro Couselo (87') 1 - 3
FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido 1 - 3 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC JULIS Alineación oficial del equipo 'FC JULIS' en el partido 2 - 3 Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC JULIS

Goles Goles

  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Toni Campara va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Preben Thestrup va aprofitar el regal, anotant el 0 - 3.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 87 minuts quan Juan Miguel Donado Mazarrón va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pedro Couselo, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): JULIS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pedro Couselo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alarico Vences va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): JULIS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Gunārs Galējs va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): JULIS va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Francisco Cugulls no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Després de 12 minuts jugats, David Klanein es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Esparraguerra.

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro Pita Caños va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 21.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JULIS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Viktor Stuetz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PV LEÓN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Lucio Machado va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bram Dijsselhof, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Pita Caños hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francisco Lucas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): PV LEÓN quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Svend Behrmann va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Preben Thestrup es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lucio Machado després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bram Dijsselhof va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Al minut 80, Viktor Stuetz va haver de deixar el terreny de joc lesionat. PV LEÓN no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.