Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Romanetti (777259) - Panrico CF (491511) » 586439994: T51/J6/VI

Liga 586439994 Información oficial sobre el partido 586439994 en Hattrick

05.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / VI.432 (14750)

Romanetti Alineación oficial del equipo 'Romanetti' en el partido 1 - 2 Figurateam Alineación oficial del equipo 'Figurateam' en el partido
0 - 1 Fabio Roseti (33')
0 - 2 Alic Pletosu (64')
Heriberto Prats (83') 1 - 2
Romanetti Alineación oficial del equipo 'Romanetti' en el partido 1 - 2 Figurateam Alineación oficial del equipo 'Figurateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Romanetti Alineación oficial del equipo 'Romanetti' en el partido 2 - 1 Figurateam Alineación oficial del equipo 'Figurateam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romanetti

Goles Goles

  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Heriberto Prats va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 83, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Romanetti, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Łucjan Pauś hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ali Amin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Romanetti enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Dariusz Moczkowski de Romanetti s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Gabriel Parpinello es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Figurateam

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fabio Roseti quedar desmarcat i marcar per a Figurateam al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Figurateam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alic Pletosu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Figurateam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Edoardo Mugnaini va desviar el xut final de Anton Ostau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Roseti de Figurateam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Richmond Egala de Figurateam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton Ostau.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19, Lazar Micić de Figurateam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.