Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Salduba (1433566) - Balthier-7 (994342) » 586438393: T51/J11/VI

Liga 586438393 Información oficial sobre el partido 586438393 en Hattrick

10.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / VI.403 (14721)

Real Salduba Alineación oficial del equipo 'Real Salduba' en el partido 4 - 0 los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido
Ladislav Nývlt (3') 1 - 0
Marek Książczyk (19') 2 - 0
Patrick Almer (33') 3 - 0
Atanas Búrzachki (56') 4 - 0
Real Salduba Alineación oficial del equipo 'Real Salduba' en el partido 4 - 0 los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Salduba Alineación oficial del equipo 'Real Salduba' en el partido 5 - 1 los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Salduba

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Ladislav Nývlt va donar a Salduba un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marek Książczyk rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Zsolt Mekcsey, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Salduba va aconseguir el 3 - 0 quan Patrick Almer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Salduba va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Atanas Búrzachki des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Yohan Girard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 7, però una magnífica aturada de Gicu Oroian va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Ladislav Nývlt de Salduba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los fresons rebeldes

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 5 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Edmond Mehrmann va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 250 Minuto 60 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a rebeldes l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 60, però el xut va sortir desviat.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Abdelhakim Kial la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de rebeldes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Alfredo Holdener va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ossie Langer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.