Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nothingan Prisass (988141) - Raipon Team (1435159) » 586438062: T51/J13/VI

Liga 586438062 Información oficial sobre el partido 586438062 en Hattrick

24.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 13 / VI.397 (14715)

Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido 1 - 0 Raipon Team Alineación oficial del equipo 'Raipon Team' en el partido
Navid Alilu (79') 1 - 0
Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido 1 - 0 Raipon Team Alineación oficial del equipo 'Raipon Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido 4 - 0 Raipon Team Alineación oficial del equipo 'Raipon Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nothingan Prisass

Goles Goles

  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alfred Jad encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Navid Alilu anotar per a Nothingan el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Navid Alilu va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Gabri Puig va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Navid Alilu del Nothingan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Humbert van de Voorde va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Nothingan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mik Colle ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Ignasi Purcet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Maura va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nothingan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Maura de Nothingan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Mik Colle va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Nothingan es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Raipon Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Harri Vakkuri va estar a punt de posar per davant a Raipon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 于 (Yu) 若琨 (Ruokun) va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Severino Carballude va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steve Routhier de Raipon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Nicolás Tol de Raipon es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de Raipon Carlo Maria Cammarata va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Harri Vakkuri va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Radek Krejčík, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.