Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Bosco de Arevalo (122917) - Huchil (1588445) » 586435855: T51/J7/VI

Liga 586435855 Información oficial sobre el partido 586435855 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VI.358 (14676)

C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 2 - 1 Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido
Rahman Kamel (2') 1 - 0
Rahman Kamel (31') 2 - 0
2 - 1 Fernando Viniegra (70')
C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 2 - 1 Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 1 - 0 Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Bosco de Arevalo

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Rahman Kamel de Arevalo, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rahman Kamel va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pol Farnós per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Pascale Dubart gairebé va marcar per a Arevalo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Abdolrahman Emamifard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Krasimir Mihaylov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rahman Kamel per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Krasimir Mihaylov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Ricardo Cuadrado de Arevalo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Huchil

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Huchil eren letals, i Fernando Viniegra va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Huchil van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Kevin Wágner no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Huchil sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ramón Pérez Bujo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Huchil va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramón Pérez Bujo va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Ramón Pérez Bujo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Huchil que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Viniegra de Huchil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Farnós de Huchil es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.