Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. TANDEM (1417618) - OLEIROS TEAM (310654) » 586433646: T51/J1/VI

Liga 586433646 Información oficial sobre el partido 586433646 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VI.319 (14637)

C.F. TANDEM Alineación oficial del equipo 'C.F. TANDEM' en el partido 2 - 0 OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido
Diderich Kojeir (2') 1 - 0
Diderich Kojeir (36') 2 - 0
C.F. TANDEM Alineación oficial del equipo 'C.F. TANDEM' en el partido 2 - 0 OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. TANDEM Alineación oficial del equipo 'C.F. TANDEM' en el partido 2 - 0 OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. TANDEM

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): TANDEM va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Diderich Kojeir va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): César Battaglini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TANDEM, Diderich Kojeir, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abel Brito al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ludwig Scholl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Rhön va rematar alt.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Frédéric Leduc gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abel Brito va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Javier Pérez Ponce una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Abel Brito va mantenir l'equip visitant dins del partit.

OLEIROS TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Caleb Gould va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de OLEIROS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): OLEIROS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 54 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ionel Lăzanu no va ser gens encertat.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): OLEIROS va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 65 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de OLEIROS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ionel Lăzanu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Elviss Jansons després que el jugador de OLEIROS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Benedicto Nonalaya de OLEIROS va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Fuentes Campos va entrar en el seu lloc.