Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ni neu (777271) - real murcia23-24 (1368704) » 586428264: T51/J13/VI

Liga 586428264 Información oficial sobre el partido 586428264 en Hattrick

24.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 13 / VI.222 (14540)

ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 5 - 0 UCAM Murcia CF Alineación oficial del equipo 'UCAM Murcia CF' en el partido
César Palacio Ortiz (31') 1 - 0
Yuri Puddu (73') 2 - 0
Pedro Pacheco Rubio (75') 3 - 0
Pedro Pacheco Rubio (81') 4 - 0
David Paulsson (86') 5 - 0
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 5 - 0 UCAM Murcia CF Alineación oficial del equipo 'UCAM Murcia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 6 - 0 UCAM Murcia CF Alineación oficial del equipo 'UCAM Murcia CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ni neu

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en César Palacio Ortiz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de neu.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de neu. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Yuri Puddu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Pedro Pacheco Rubio rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de César Palacio Ortiz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): neu va aconseguir el 4 - 0 quan Pedro Pacheco Rubio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Paulsson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a neu.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): neu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Pedro Pacheco Rubio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Adnan Nawfali una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Yiannis Katsavidas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yiannis Katsavidas al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan César Palacio Ortiz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ricardo Majo Llorente de neu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, César Palacio Ortiz de neu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Jairo Ipinza va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de neu es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

UCAM Murcia CF

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Felipe Sanz, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a neu, però Andrew Celis no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurent Cousseau de UCAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Narciso Pujadas de UCAM va abandonar el terreny de joc després de 4 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Yiannis Katsavidas va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Andrei Mucă, de UCAM, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pierre-Yves Frayssinet el va substituir.