Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cucarachateam (779926) - JUNIORPK (489633) » 586427092: T51/J14/VI

Liga 586427092 Información oficial sobre el partido 586427092 en Hattrick

31.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 14 / VI.201 (14519)

Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido 1 - 2 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
0 - 1 Ernst Müllhaupt (36')
0 - 2 Ernst Müllhaupt (48')
Maximilian Kevelaer (64') 1 - 2
Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido 1 - 2 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido 3 - 0 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucarachateam

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cucarachateam va reduir el marcador al minut 64 a 1 - 2 quan Maximilian Kevelaer va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Cucarachateam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jerzy Miazek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Oriol Rusinès.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JUNIORPK. La jugada d'estratègia del Cucarachateam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Valiancin Ratkevich va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maximilian Kevelaer va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): 杜 (Du) 庆民 (Qingmin) va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 54 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan 杜 (Du) 庆民 (Qingmin) des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Thomas Legrand quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Nicki Bendels de Cucarachateam va abandonar el terreny de joc després de 59 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jonathan Muñoz Díaz va entrar en el seu lloc.

JUNIORPK

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Ernst Müllhaupt va marcar al minut 36 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 48 minuts, Ernst Müllhaupt va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUNIORPK va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Bartolomé Cavaliere va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de JUNIORPK van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mieczysław Śleziak va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): JUNIORPK van sortir al contraatac al minut 55, però Vesa Suomela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUNIORPK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vesa Suomela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Zachary Borel de JUNIORPK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.