Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boimorto C.F. (1431881) - Brais 2016 (1598960) » 586425085: T51/J2/VI

Liga 586425085 Información oficial sobre el partido 586425085 en Hattrick

08.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / VI.166 (14484)

Evteka F.C. Alineación oficial del equipo 'Evteka F.C.' en el partido 1 - 0 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
Hoffmann Britzmann (75') 1 - 0
Evteka F.C. Alineación oficial del equipo 'Evteka F.C.' en el partido 1 - 0 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Evteka F.C. Alineación oficial del equipo 'Evteka F.C.' en el partido 4 - 0 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evteka F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 75 gràcies a la jugada de Hoffmann Britzmann, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Giuseppe Raffanelli va enviar un xut des de 40 metres al minut 16, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Johan Utterland arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Evteka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hugo Abano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paul Fougeroux.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En José Bonifácio Silva Mira del Evteka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Evteka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hoffmann Britzmann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Thomas Dubois va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Evteka se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Evteka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hugo Abano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en José Bonifácio Silva Mira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Evteka.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Johan Utterland estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Solamnia F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Rafael Blanco de Solamnia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Francisco Olivares se sentia fresc com una rosa.