Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcones negros del sur return (315013) - Badalona CF (991301) » 586423272: T51/J10/VI

Liga 586423272 Información oficial sobre el partido 586423272 en Hattrick

03.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 10 / VI.133 (14451)

Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 1 - 1 Badalona CF Alineación oficial del equipo 'Badalona CF' en el partido
Anatoly Gamov (32') 1 - 0
1 - 1 Dražen Kirac (75')
Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 1 - 1 Badalona CF Alineación oficial del equipo 'Badalona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 4 - 2 Badalona CF Alineación oficial del equipo 'Badalona CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcones negros del sur return

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Anatoly Gamov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de halconegro.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Renzo Badini va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Anthony Caillaud va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Joni Savilampi del halconegro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): halconegro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miodrag Žilić va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anthony Caillaud.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Brunon Bigaj hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paul O'Boyle havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 71 podia haver acabat en gol, però Anthony Caillaud va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tijn Corsten de halconegro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Renzo Badini de halconegro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Badalona CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Badalona va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dražen Kirac, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Badalona va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Teemu Rantanen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de Badalona Rinaldo Matzeu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dražen Kirac va entrar en el seu lloc.