Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragonia Hattrick Club (801718) - CSA Germany (994137) » 586418487: T51/J5/VI

Liga 586418487 Información oficial sobre el partido 586418487 en Hattrick

29.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 5 / VI.48 (14366)

Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido 0 - 2 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
0 - 1 Tomáš Bernát (4')
0 - 2 José Ignacio Montalvo (27')
Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido 0 - 2 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido 1 - 2 CSA Germany Alineación oficial del equipo 'CSA Germany' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragonia Hattrick Club

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Narcís Bohigas va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Moyano i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Aragonia, però el xut de Rodrigo Nogueroles va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Casimiro Cueva no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Casimiro Cueva va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18 de partit, el jugador Simón Carreto de Aragonia es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

CSA Germany

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Germany va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Tomáš Bernát va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Germany, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i José Ignacio Montalvo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Frederick Schipelbeil de Germany, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Jorge Solano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tirso Cajaraville va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Šahin Somun va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Tomáš Bernát de Germany va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Germany va fer una substitució al minut 38. José Ignacio Montalvo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Solano.