Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carpetovetónico (1579456) - Samstorm (1462969) » 586408700: T51/J8/V

Liga 586408700 Información oficial sobre el partido 586408700 en Hattrick

19.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / V.129 (5642)

Sin mánager humano Alineación oficial del equipo 'Sin mánager humano' en el partido 0 - 2 Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido
0 - 1 Domenique Wockenfuss (31')
0 - 2 Henry Blangetti (47')
Sin mánager humano Alineación oficial del equipo 'Sin mánager humano' en el partido 0 - 2 Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sin mánager humano Alineación oficial del equipo 'Sin mánager humano' en el partido 0 - 4 Rock Alacant Alineación oficial del equipo 'Rock Alacant' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sin mánager humano

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Ziad Al-Waheishi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Semibot va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alexis Henaff va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ulrik Tuvström va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ovidio Encalada va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Era el minut 32 quan després d'una dura entrada, el jugador Fabrizio Iapalucci de Semibot s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fabrizio Iapalucci, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Rock Alacant

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Alacant va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Domenique Wockenfuss va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Gisle Aspaas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Henry Blangetti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Enrico Maglio va estar a punt de posar per davant a Alacant amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Sebastián Varela va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Alacant va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Cristian Nica va quedar-se sol davant el porter Marcos Sebastián Varela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mario Moschini després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcos Sebastián Varela va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Alacant quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mantrimas Auštravičius va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mantrimas Auštravičius de Alacant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anir Bouanani de Alacant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Després de 73 minuts, Alacant va veure com el seu jugador Enrico Maglio havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Philippe Gasteiger entraria per ocupar el seu lloc.