Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern de Sants (995166) - martina litus cinta fc (1434182) » 586408397: T51/J1/V

Liga 586408397 Información oficial sobre el partido 586408397 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / V.124 (5637)

Bayern de Sants Alineación oficial del equipo 'Bayern de Sants' en el partido 3 - 0 martina litus cinta fc Alineación oficial del equipo 'martina litus cinta fc' en el partido
Lluís Espín (5') 1 - 0
Gabriel Groeger (25') 2 - 0
Gabriel Groeger (88') 3 - 0
Bayern de Sants Alineación oficial del equipo 'Bayern de Sants' en el partido 3 - 0 martina litus cinta fc Alineación oficial del equipo 'martina litus cinta fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bayern de Sants Alineación oficial del equipo 'Bayern de Sants' en el partido 1 - 1 martina litus cinta fc Alineación oficial del equipo 'martina litus cinta fc' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Sants

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Lluís Espín va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Dae-Chul Park per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bayern a 2 - 0. Gabriel Groeger va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bayern. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gabriel Groeger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bayern va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelmouqtadir Boutayab va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Lluís Espín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Barbado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bayern la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lluís Espín. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gabriel Groeger se sentia fresc com una rosa.

martina litus cinta fc

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Csanád Borsos quasi aconsegueix empatar per martina al minut 10, però Abdelraliq Zarwali va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Abdelraliq Zarwali va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Reginaldo Rocha Correia.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlos Gil de Borja la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de martina havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Ben-Marlin Eisenblätter completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): martina va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 83, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antonio Bettocchi.