Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intrax CF (1434765) - kraken (119283) » 586408072: T51/J6/V

Liga 586408072 Información oficial sobre el partido 586408072 en Hattrick

05.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / V.118 (5631)

Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 3 - 1 Simkin Team Alineación oficial del equipo 'Simkin Team' en el partido
0 - 1 Yotam Regev (4')
Pablo Antonio Serrano (24') 1 - 1
Carlos Velarde Enjuto (39') 2 - 1
Jonathan Verganza (83') 3 - 1
Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 3 - 1 Simkin Team Alineación oficial del equipo 'Simkin Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 2 - 0 Simkin Team Alineación oficial del equipo 'Simkin Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquiles Mormones

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Simkin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Antonio Serrano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aq Mo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 24.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlos Velarde Enjuto, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 187 Minuto 83 (Gol tiro lejano): Després de 83 minuts el Aq Mo, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Jonathan Verganza sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aq Mo Carlos Velarde Enjuto quasi va assolir l'empat al minut 20 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Jaume Toldrà arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Florin Anghel ja els havia advertit que el porter contrari, en Rossano Munegato, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Aq Mo tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Jonathan Verganza ho va intentar al minut 54 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Carlos Velarde Enjuto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rossano Munegato va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Simkin. La jugada d'estratègia del Aq Mo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manolo Valbuena va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

Simkin Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Yotam Regev de Simkin va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Lukas Eichicht va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Lukas Eichicht de Simkin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Alessandro Cosi de Simkin hagués d'abandonar el terreny de joc. Lukas Eichicht va entrar al terreny de joc per suplir-lo.