Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ronsteam (311241) - <<<<<------- C.R. Tuluergo (1339597) » 586406830: T51/J3/V

Liga 586406830 Información oficial sobre el partido 586406830 en Hattrick

15.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / V.96 (5609)

Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 0 - 0 C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo 'C.R. Tuluergo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 2 - 0 C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo 'C.R. Tuluergo' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronsteam

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ronsteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Urdangarín ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ronsteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan David Alsina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Urdangarín va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Pepelu García de Blanes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Andoni Pinto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ronsteam.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ronsteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Cianca va sortir per sobre el travesser.

C.R. Tuluergo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Albert Amatllé, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrián Rasilla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del C.R.T. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Foguet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Norbert Ewald va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de C.R.T. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): C.R.T. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Timmy Damoiseaux des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.R.T. va anar a parar a la dreta de l'atac on en François Lombard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): C.R.T. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Norbert Ewald va quedar-se sol davant el porter Albert Amatllé, però aquest va poder aturar el xut.