Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mi marinin (308456) - Conejos malos (1581649) » 586406115: T51/J6/V

Liga 586406115 Información oficial sobre el partido 586406115 en Hattrick

05.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / V.83 (5596)

mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido 2 - 0 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
Barni Amado (7') 1 - 0
Ramón Zuya (18') 2 - 0
mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido 2 - 0 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido 2 - 0 Real Cabra CF Alineación oficial del equipo 'Real Cabra CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi marinin

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Barni Amado va donar a marinin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): marinin va augmentar la diferència quan Ramón Zuya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, Pablo Oña Ruiz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): marinin va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Harald Köfner va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Pablo Oña Ruiz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pablo Oña Ruiz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giancarlo Furlanis per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hèctor Genebriera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Real Cabra CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cabra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Cabra van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 56 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Seth Sorenson, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yassine El-Fassi de Cabra es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.