Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losmoribundos (779622) - arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD (436272) » 586404943: T51/J7/V

Liga 586404943 Información oficial sobre el partido 586404943 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / V.62 (5575)

losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 2 - 2 no mos fareu catalans N.V Alineación oficial del equipo 'no mos fareu catalans N.V' en el partido
0 - 1 Santiago Belsué (5')
Sepp Epsen (41') 1 - 1
Abdelali Merakchi (53') 2 - 1
2 - 2 Miguel de Mora (87')
losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 2 - 2 no mos fareu catalans N.V Alineación oficial del equipo 'no mos fareu catalans N.V' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
losmoribundos Alineación oficial del equipo 'losmoribundos' en el partido 2 - 0 no mos fareu catalans N.V Alineación oficial del equipo 'no mos fareu catalans N.V' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losmoribundos

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): losmoribundos va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Sepp Epsen, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Abdelali Merakchi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de losmoribundos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Armando Nafría va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Espina Valdelomar va estar a punt d'empatar per a losmoribundos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Stijn Vrijen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Luka Fabian Stingl gairebé va marcar per a losmoribundos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Espina Valdelomar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de losmoribundos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sepp Epsen de losmoribundos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Marlon Papini ocupà el lloc d'en Wubbo Fränkel al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de losmoribundos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

no mos fareu catalans N.V

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de catalans eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Santiago Belsué va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Miguel de Mora va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, catalans, al minut 87. El marcador va canviar a 2 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): José Sisterón de catalans va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Zuhaitz Andakonagoena va entrar en el seu lloc.