Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mandarina (122836) - arii team (1371788) » 586401701: T51/J5/V

Liga 586401701 Información oficial sobre el partido 586401701 en Hattrick

29.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 5 / V.4 (5517)

logrosporting Alineación oficial del equipo 'logrosporting' en el partido 1 - 0 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
Miguel Garavito (72') 1 - 0
logrosporting Alineación oficial del equipo 'logrosporting' en el partido 1 - 0 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
logrosporting Alineación oficial del equipo 'logrosporting' en el partido 2 - 0 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

logrosporting

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Miguel Garavito va donar a logrosporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): logrosporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raul Bădulescu en un 1 contra 1 amb el porter Paul Senior, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Garavito va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Paul Senior va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ciprian Erciulescu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

St. Martins Mambas F,C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Carlo Palazzina de Martins, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Silvino Aceno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Martins que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Teofilo Monasterio sol davant la porteria al minut 77, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Silvino Aceno de Martins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Martins va fer una substitució al minut 76. Detloff Vollbrecht va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Peyman Salehi.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rodrigo Murillo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.