Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kutxi devils (1430588) - Menisco C.F. (1459334) » 586401617: T51/J1/V

Liga 586401617 Información oficial sobre el partido 586401617 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / V.3 (5516)

kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 2 - 3 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
0 - 1 Arkadiy Oboimov (7')
0 - 2 Gianluca Filianoti (33')
0 - 3 Gianluca Filianoti (34')
Luis Manuel Hermoso (63') 1 - 3
Marlon Hunte (66') 2 - 3
kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 2 - 3 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 2 - 0 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kutxi devils

Goles Goles

  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Gianpaolo Macao va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 63 de joc. Luis Manuel Hermoso es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): devils va reduir el marcador al minut 66 a 2 - 3 quan Marlon Hunte va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Luis Manuel Hermoso va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Iuri Darakhvelidze va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jankelis Sprogys s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los Falletits 2.0

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Falletits va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arkadiy Oboimov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Gianluca Filianoti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Falletits i marcant el 0 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Gianluca Filianoti va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Falletits.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Falletits la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Falletits van sortir al contraatac al minut 37, però Auger Aladern va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Gianluca Filianoti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Falletits que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Falletits va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bohdan Hamernik va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Millán Taxes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Falletits va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Bohdan Hamernik va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Matteo De lotto de Falletits hagués d'abandonar el terreny de joc. Urban Knölman va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Matteo De lotto, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jean-Marc Eveleens, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.