Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rinoteam (48122) - Eleven Dawgs (1418809) » 586399343: T51/J8/IV

Liga 586399343 Información oficial sobre el partido 586399343 en Hattrick

19.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / IV.26 (3449)

Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 4 - 1 Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido
Josep Maria Santiveri (21') 1 - 0
Josep Maria Santiveri (44') 2 - 0
Josep Maria Santiveri (57') 3 - 0
Cássio Botelho (70') 4 - 0
4 - 1 Pío Armada (84')
Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 4 - 1 Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 2 - 0 Reality show Alineación oficial del equipo 'Reality show' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinoteam

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Josep Maria Santiveri rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gamal El-Ashraf, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 una excel·lent centrada de Yiannis Salemis va arribar a Josep Maria Santiveri, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Josep Maria Santiveri va incrementar l'avantatge de Rinoteam amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rinoteam. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cássio Botelho xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En János Bukran es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Josep Maria Santiveri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabien Brüning de Rinoteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Cássio Botelho no li va importar gens ni mica.

Reality show

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Pío Armada.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 39, un contraatac del Reality no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Meteri Urbizu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reality va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ştefan-Laurenţiu Munteanu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Shimi Davidovich de Reality va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Pacífico Moral va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.