Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Club del Topo (1415452) - Vinaros C F (1586695) » 586398305: T51/J13/IV

Liga 586398305 Información oficial sobre el partido 586398305 en Hattrick

24.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 13 / IV.7 (3430)

Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 1 - 3 Emofly United Alineación oficial del equipo 'Emofly United' en el partido
Alejandro Velarde Enjuto (5') 1 - 0
1 - 1 Bertus Schafthuizen (13')
1 - 2 Roque Aranzana (82')
1 - 3 Bertus Schafthuizen (85')
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 1 - 3 Emofly United Alineación oficial del equipo 'Emofly United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 3 - 2 Emofly United Alineación oficial del equipo 'Emofly United' en el partido
Tiene mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Alejandro Velarde Enjuto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jaromír Havlásek no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 81. Rayen Rijssen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fidel Bernardoni.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Alejandro Velarde Enjuto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Emofly United

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Emofly va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bertus Schafthuizen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ricardo Tarruella el va rematar Roque Aranzana amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Bertus Schafthuizen va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Emofly.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Emofly va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Jerónimo Inácio va desviar el xut final de Jorge Calles després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Julius Kulju de Emofly, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Olalalde va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el Emofly va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marco Quinteiro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Manuel Jerónimo Inácio va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ricardo Tarruella que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Núñez després que el jugador de Emofly li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.