Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fail Compilation (775291) - Ciudad Alhambra (992630) » 586397476: T51/J2/III

Liga 586397476 Información oficial sobre el partido 586397476 en Hattrick

08.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / III.9 (3416)

Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 1 - 2 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
0 - 1 Paco Cananea (4')
Víctor Gargallo (40') 1 - 1
1 - 2 Aksu Tuulos (78')
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 1 - 2 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 0 - 1 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fail Compilation

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Víctor Gargallo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Compilation va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Gargallo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Compilation, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Béla Zalavári va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Centellas de Compilation es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Béla Zalavári de Compilation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Dominique Yates va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Ciudad Alhambra

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Alhambra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 4, quan Paco Cananea, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Alhambra va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aksu Tuulos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Juan Martínez de Felipe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zenón Rueda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Athanasios Koentas va estar a punt de posar per davant a Alhambra amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zenón Rueda va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Juan Martínez de Felipe va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hermenegild Bajona s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Ian Graell de Alhambra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.