Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Kutranos (313555) - La Gran Paella (117891) » 583889401: T51/R1

Copa 583889401 Información oficial sobre el partido 583889401 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido 3 - 2 La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido 1 - 2 La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido
Tiene suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Kutranos

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Edgar Seymur va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sporting.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Mirko Bigolin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): Mirko Bigolin va donar a Sporting un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): Ingobert Fritz va llançar una falta directa al minut 20 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ingobert Fritz va estar a punt d'avançar els locals al minut 96 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

La Gran Paella

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Paella. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan Lacalle xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vladimiro Toschi va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Tami Liukku gairebé marca per a Paella al minut 7 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Paella va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Štefan Souhrada va desviar el xut final de Vlad Fieroiu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Paella per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vlad Fieroiu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Juan Lacalle de Paella, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Vladimiro Toschi va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Paella van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Lacalle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Es duien 100 minuts de partit jugats quan Vlad Fieroiu va estar a punt de posar per davant a Paella amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Štefan Souhrada va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Chintan Kumar quasi aconsegueix empatar per Paella al minut 107, però Štefan Souhrada va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Orlando Oliveira de Paella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.