Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antharis (308114) - Tercios Hispanos (1338950) » 583889011: T51/R1

Copa 583889011 Información oficial sobre el partido 583889011 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

Gypaetusbarbatus Alineación oficial del equipo 'Gypaetusbarbatus' en el partido 3 - 1 Chanante F.C. Alineación oficial del equipo 'Chanante F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gypaetusbarbatus Alineación oficial del equipo 'Gypaetusbarbatus' en el partido 1 - 2 Chanante F.C. Alineación oficial del equipo 'Chanante F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gypaetusbarbatus

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Emilio Pérez García va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Gypaetusbarbatus van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Giovanni Duranti no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Gypaetusbarbatus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rolf Espeland en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Torres, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Giovanni Duranti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gypaetusbarbatus Rolf Espeland va intentar enganyar Raúl Torres amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gypaetusbarbatus Mark Kärren, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raúl Torres. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pedro Rojas xutant per a Gypaetusbarbatus va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Torres, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Emilio Pérez García anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Gypaetusbarbatus.

Chanante F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Chanante agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ramón Silva Haro amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Jerardo Reyna quasi marca en una jugada assajada de córner que Miliano Reyes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miliano Reyes després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mark Kärren va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Chanante va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Pachín Gallardo va quedar-se sol davant el porter Mark Kärren, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Al minut 108 de partit, José Manuel Heras quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chanante Ignacio Sevilla va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Heladio Añón de Chanante anava molt fort i col·locat però Mark Kärren no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Jerardo Reyna de Chanante va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chanante Raúl Torres va intentar enganyar Mark Kärren amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.