Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC 64 (1459001) - Real Xaloc (1438241) » 583888766: T51/R1

Copa 583888766 Información oficial sobre el partido 583888766 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

Carenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Carenas F.C.' en el partido 9 - 7 IONE TechTeam Alineación oficial del equipo 'IONE TechTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Carenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Carenas F.C.' en el partido 2 - 4 IONE TechTeam Alineación oficial del equipo 'IONE TechTeam' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carenas F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Als 38 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Carenas va acabar amb la pilota als peus de Sergio Sáez que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 100 Minuto 47 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Crispiniano Alcaina va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 52, Sorin-Alexandru Fanache de Carenas empatava el partit: 3 - 3.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel Macedonio Jiménez de Carenas aconseguir un gol al minut 59 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 111 Minuto 103 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paco Fiesco va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Carenas empatava el partit, 5 a 5, al minut 103.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Granolles de Carenas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Miguel Macedonio Jiménez que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Sorin-Alexandru Fanache de Carenas va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Tawfiq Tabit s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Carenas Roberto Granolles no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tawfiq Tabit es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Miguel Macedonio Jiménez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Carenas, Sergio Sáez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 7 al marcador.

IONE TechTeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Walter Wöllner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Walter Wöllner va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Robert Siegmund va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de José Simón que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): Amb 100 minuts jugats, Jérôme Marchadier de TechTeam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Patrick Zars després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nacho Mina va poder desviar-lo a córner.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Patrick Zars quasi aconsegueix empatar per TechTeam al minut 60, però Nacho Mina va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Al minut 92, un refús desafortunat de Nacho Mina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patrick Zars no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Siegmund de TechTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Santiago Esteller de TechTeam va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Simón va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tawfiq Tabit de TechTeam va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En José Simón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a TechTeam.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Patrick Zars de TechTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nacho Mina en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de TechTeam Eugenio Di Rosa va intentar enganyar Nacho Mina amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 9 - 7.