Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadreita (1416155) - Executador (1372294) » 583888320: T51/R1

Copa 583888320 Información oficial sobre el partido 583888320 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

CD Legendario Genarin Alineación oficial del equipo 'CD Legendario Genarin' en el partido 1 - 0 Executador Alineación oficial del equipo 'Executador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Legendario Genarin Alineación oficial del equipo 'CD Legendario Genarin' en el partido 2 - 0 Executador Alineación oficial del equipo 'Executador' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Legendario Genarin

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Samuel Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Legendario, Salvador Villamandos, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Legendario per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Hussein Shahrukh va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mikuláš Komačka al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Miguel Marín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Joaquín Elejabeitia de Legendario va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Miguel Marín.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Ricardo Iragorria de Legendario va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Amat Mareñà va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Enric Groso no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ignacio Miguel Marín.

Executador

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Executador van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Conny Hiss des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Executador va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tapio Yrjänäinen va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johan van Spanje de Executador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.