Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

suspicaces (1462936) - Sansa Utd (1592777) » 583888130: T51/R1

Copa 583888130 Información oficial sobre el partido 583888130 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

suspicaces Alineación oficial del equipo 'suspicaces' en el partido 4 - 3 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
suspicaces Alineación oficial del equipo 'suspicaces' en el partido 0 - 2 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
Tiene mucha potra 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

suspicaces

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de suspicaces va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Claudiu Ivancea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Laguna Millán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): suspicaces van sortir al contraatac al minut 73, però Liborio Álvez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): suspicaces van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Liborio Álvez des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Izko Eletxigerra de suspicaces va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Claudiu Ivancea va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de suspicaces Miguel Laguna Millán, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Filip Dobrijević. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de suspicaces, Claudiu Ivancea, col·locà la pilota just a les mans d'en Filip Dobrijević. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jaime Navarro Malta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Abel Las Obras de suspicaces, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Filip Dobrijević en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Fernando Arenas de suspicaces va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de suspicaces, Liborio Álvez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Raúl Merino Íñiguez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a suspicaces.

Liverpool La Camocha

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Liverpool va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Sotomayor va desviar el xut final de Hekuran Djepaxhiu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ionuţ Draghiş de Liverpool, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Es duien 69 minuts de partit jugats quan Pierre Le Paih va estar a punt de posar per davant a Liverpool amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriel Sotomayor va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Joop Gieler va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gabriel Sotomayor, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Fernando Gazón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Joop Gieler, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 111 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Liverpool que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fernando Gazón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Liverpool Hekuran Djepaxhiu va intentar enganyar Gabriel Sotomayor amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniel Alberto Peinado va xutar fora per a Liverpool, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dwayne Roach, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gabriel Sotomayor va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Liverpool i 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Liverpool Tomer Frishman no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriel Sotomayor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Joop Gieler va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Liverpool a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Gabriel Fournier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Liverpool.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Liverpool Ionuţ Draghiş va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.