Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rottwen C.F (488316) - Lleida Sportiu FC (489209) » 583887741: T51/R1

Copa 583887741 Información oficial sobre el partido 583887741 en Hattrick

28.09.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 1

Migueletes F.C. Alineación oficial del equipo 'Migueletes F.C.' en el partido 4 - 5 U.D. HELMANTICA Alineación oficial del equipo 'U.D. HELMANTICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Migueletes F.C. Alineación oficial del equipo 'Migueletes F.C.' en el partido 2 - 0 U.D. HELMANTICA Alineación oficial del equipo 'U.D. HELMANTICA' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Migueletes F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 del partit, el jugador Paco Perales de Migueletes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 48 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Manuel Sánchez Gómez quasi empata el partit al minut 48, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aday Lombera va estar a punt d'acabar en gol al minut 104, però el porter visitant Geoffrey Musoke va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Migueletes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aday Lombera en un 1 contra 1 amb el porter Geoffrey Musoke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Migueletes Paco Perales no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Geoffrey Musoke es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Migueletes Adriano Ciarrocchi va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Geoffrey Musoke va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Francisco Oña de Migueletes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Geoffrey Musoke en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Migueletes Francisco Antonio Maldonado va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Migueletes Manuel Sánchez Gómez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Geoffrey Musoke. El marcador continuava 4 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Aday Lombera, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Geoffrey Musoke va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Migueletes i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Migueletes Ignacio Frau Silvestre va intentar enganyar Geoffrey Musoke amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Migueletes Laskain Galarreta va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

U.D. HELMANTICA

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Wilhelm Rudloff que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): HELMANTICA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Wilhelm Rudloff va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de César Argenté, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kostas Gentsidis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Sören Nabel de HELMANTICA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Morgan Hertzsch va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de HELMANTICA, Geoffrey Musoke, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kamiel Desaegher de HELMANTICA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Saro Chiorri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kostas Gentsidis de HELMANTICA anava molt fort i col·locat però César Argenté no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wilhelm Rudloff xutant per a HELMANTICA va fer anar la pilota just on la volia, però César Argenté, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Cástor García Arrafán de HELMANTICA és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.