Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Churrichu (1597264) - Camerún Futbito (775469) » 582560214: T50/R5

Copa 582560214 Información oficial sobre el partido 582560214 en Hattrick

06.07.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 5

Churrichu Alineación oficial del equipo 'Churrichu' en el partido 8 - 6 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Churrichu Alineación oficial del equipo 'Churrichu' en el partido 6 - 3 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
Tiene suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churrichu

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ramon Băeţică, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 67, Òscar Tibau de Churrichu empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Churrichu s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Rafael Rosado per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Churrichu, atacant per l'esquerra al minut 92, va aprofitar el magnífic llançament de Bosco Liedy per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Pedro de la Hera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramon Băeţică va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Hachem Akali va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicola Bini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Òscar Tibau va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Òscar Tibau ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 102 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Federico Almerich no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Raúl Vera va clavar el 5 - 4 per a Churrichu amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Òscar Tibau va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Churrichu a la tanda de penals: 6 - 5!
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Churrichu Ramon Băeţică va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Bosco Liedy de Churrichu és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 6.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Francisco Méndez Ortiz de Churrichu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hachem Akali en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 6.

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 36 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Camerún. Helmut Gristow el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): Amb 54 minuts jugats, Gonzalo Olmos de Camerún va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 del partit, Helmut Gristow va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 164 Minuto 114 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Helmut Gristow va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 112 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Helmut Gristow, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Camerún, Helmut Gristow, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Hachem Akali anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Camerún.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Jesús Ercilla de Camerún va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Benjamín Haro va xutar fora per a Camerún, el marcador es va quedar igual: 7 - 6, ja es veia a venir!