Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Socrates (48334) - Vampis F.C. (992647) » 582560045: T50/R5

Copa 582560045 Información oficial sobre el partido 582560045 en Hattrick

06.07.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 5

Los Muñequitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Muñequitos FC' en el partido 6 - 5 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Muñequitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Muñequitos FC' en el partido 2 - 0 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Muñequitos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Amado Liaño, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Muñequitos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 50 (Ocasión de falta): Carlos López Obregón quasi dona a Muñequitos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos López Obregón va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant René Gick va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amado Liaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Carlos López Obregón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Muñequitos.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Robert-Gabriel Perşoiu de Muñequitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kévin Rascle en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Muñequitos Diego Riobóo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kévin Rascle es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Romuald Taperek va clavar el 5 - 4 per a Muñequitos amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Stavros Kirgiakos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fred Waltershof per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vampis, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Garoe Castelldasens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Vampis sortien al contraatac. La falta llançada per Fred Waltershof va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mariano Bardem va entorpir al marcador d'en Noel Bornes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vampis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zezilio Otxotorena va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 107 (Ocasión de contra por la izquierda): Vampis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 107, però el xut de Enrique Guezuruaga des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Noel Bornes probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Carlo Muzzi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Vampis, Pablo Arguello, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vampis, Fred Waltershof, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vampis, Tawfek Diarbakrly, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Noel Bornes de Vampis anava molt fort i col·locat però Ignacio Civo de Sopranis no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.