Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONI (121347) - Fachereus (1587834) » 582559951: T50/R5

Copa 582559951 Información oficial sobre el partido 582559951 en Hattrick

06.07.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 5

ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 2 - 3 prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 0 - 4 prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONI

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Nelson Mendia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ONI es posava per davant!
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Enol Medina Aparicio estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eduardo Larios Zavala va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El jugador local Xamín Moreno Barba per poc que no incrementa el marcador al minut 6. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Méndez Mora va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eduardo Larios Zavala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El ONI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en David Romay va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el ONI va posar setge sobre la defensa central visitant però en Roberto Guglieri no va estar gens encertat.

prexter

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Casimiro Borruey va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Tim Waitere que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sigismondo Radin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Aurel Stavarache va fer una jugada per la banda esquerra, però Mariano Rodríguez va aturar el seu xut.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Aurel Stavarache va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dmitry Kreminskiy, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dmitry Kreminskiy va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Luca Mastroianni de prexter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.