Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cigalons a tope (30785) - Forza Breo (489285) » 582430831: T50/R4

Copa 582430831 Información oficial sobre el partido 582430831 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 4 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 1 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pablo Núñez Polo de Tungsteno es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Eurico José Sousa Torres de Tungsteno, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Bisbal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Tungsteno.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tungsteno van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Ali Shoshra.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 39, un contraatac del Tungsteno no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alexander Hühn perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ottomar Klekamp al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ali Shoshra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Álex Ramírez de Guzmán de Tungsteno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ali Shoshra no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Manuel Bisbal, en lloc de córrer, relliscava.

Forza Breo

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Isra Monseny que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Abundio Oriol López quasi redueix la diferència al marcador al minut 49, però una gran estirada d'en Guillermo Román va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 57 (Ocasión de falta): Félix Garcini va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 57.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Breo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jesús Fernández Larrinoa.