Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CasaMartorell (438875) - Real juventino (310697) » 582430780: T50/R4

Copa 582430780 Información oficial sobre el partido 582430780 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido 4 - 5 Saetabis Alineación oficial del equipo 'Saetabis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido 1 - 5 Saetabis Alineación oficial del equipo 'Saetabis' en el partido
Tiene bastante suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrelinha Verín FS

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Dinand Zonnevylle s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Estrelinha sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Helmut Neu-Wulmstorf va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Gerry Weinstein facilitava les coses al Estrelinha amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Gerko Blanken estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gerry Weinstein va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 4 al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eulalio Pakomio.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 26 va fer que Bjarne Damgaard de Estrelinha hagués d'abandonar el terreny de joc. Philip Endemann va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Saetabis

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luka Silke que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Saetabis.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cees Pieck, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Luka Silke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Luka Silke donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 95, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlo Chiaradia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cees Pieck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Victorio Canata, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Saetabis al minut 80, però el xut de Jerko Livaja va topar amb la tanca defensiva.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): David Lazarowitz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.