Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - Menorca Horses (1418045) » 582430563: T50/R4

Copa 582430563 Información oficial sobre el partido 582430563 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 0 Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 1 - 0 Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va premiar ffunness amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Antton Amabizkar va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): ffunness va aconseguir el 2 - 0 quan Johannes Peter Großgasteiger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ffunness van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antton Amabizkar va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pierino Banelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Pierino Banelli de ffunness va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Johannes Peter Großgasteiger, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Menorca Horses

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tomás Briceño de Menorca H., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jovan Madhi sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guilhem Garangou de Menorca H. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Raül Burniol no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.