Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talifan Team (1431153) - Corazón de Melón y Boquita de Piñón (313977) » 582430405: T50/R4

Copa 582430405 Información oficial sobre el partido 582430405 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido 6 - 7 Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido 2 - 4 Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido
Tiene mucha potra 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talifan Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Talifan, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Florent Erny per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Juan Villabona de Talifan, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 105 (Gol por la derecha): Després de 105 minuts de partit, Georgi Kochev igualava per Talifan en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Georgi Kochev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angelo Chiera.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Mischa Haslinger de Talifan va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hermann Umkehrer-Neudeck va prendre el seu rol al minut 39.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Juan Villabona no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Talifan Gaudenzio Casagranda va intentar enganyar Raúl Siruela amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Angelo Chiera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Talifan Hermann Umkehrer-Neudeck va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Nicolae-Gabriel Uncianschi de Talifan va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Menelao Elena xutant per a Talifan va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Siruela, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Talifan Sami Uthman no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Siruela es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Georgi Kochev, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Raúl Siruela va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Talifan i 6 - 6 al marcador.

Elric Warriors

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Saúl Gatica per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Jesús Irayueta va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 81.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): El jugador de Warriors Gonzalo Florit va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 97 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Jesús Irayueta que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Warriors la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Florit després de 102 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sami Uthman va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saúl Gatica de Warriors es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Irayueta de Warriors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Jesús Irayueta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Warriors.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Warriors, Soriano Galarreta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Warriors, Gonzalo Florit, col·locà la pilota just a les mans d'en Sami Uthman. El marcador: 4 - 5.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Siruela de Warriors va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Saúl Gatica va xutar fora per a Warriors, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mario Merino de Warriors, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sami Uthman en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Warriors Abel Ajenjo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sami Uthman es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.