Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sierra de la Iruela (308474) - Atlético Percebe (993325) » 582430372: T50/R4

Copa 582430372 Información oficial sobre el partido 582430372 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido 4 - 2 Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sierra de la Iruela Alineación oficial del equipo 'Sierra de la Iruela' en el partido 1 - 1 Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sierra de la Iruela

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Witold Kalka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Manuel Fernando Peñalver va servir per deixar enrere el gegant Dylan Backley al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del la Iruela van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Barril, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Hoces.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de la Iruela, Witold Kalka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Félix Hoces de la Iruela, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabio Bennati en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Adrián Barril de la Iruela anava molt fort i col·locat però Fabio Bennati no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kristian Pelzmann, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabio Bennati va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de la Iruela i 3 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Manuel Fernando Peñalver va clavar el 4 - 2 per a la Iruela amb una precisió mil·limètrica.

Atlético Percebe

Goles Goles

  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip AtlPercebe va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Salehe Sang va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pablo Roldán va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Adam Bermeo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 274 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Al minut 25 de partit, Adam Bermeo de AtlPercebe va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Daniel-Constantin Dreghiciu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Adam Bermeo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Pablo Roldán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 54, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Òscar Casalta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AtlPercebe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tzvetan Babadzhanov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 97 (Ocasión de contra de falta): El AtlPercebe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Adam Bermeo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Roldán de AtlPercebe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Santi Ibarra xutant per a AtlPercebe va fer anar la pilota just on la volia, però Òscar Casalta, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Adam Bermeo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a AtlPercebe.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AtlPercebe Paulo Cerreda va intentar enganyar Òscar Casalta amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AtlPercebe Salehe Sang va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.