Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IFK North River (440527) - Oneitorrr F.C (438079) » 582430326: T50/R4

Copa 582430326 Información oficial sobre el partido 582430326 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido 2 - 4 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido 2 - 2 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFK North River

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Manolo Vara del Rey va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de River.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Julio García-Barberena quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Batlle havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jonay Villachica va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Francisco López del River ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): River van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Pablo Batlle va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Manolo Vara del Rey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de River.

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 56, quan Heladio Arou va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Passats 92 minuts de partit, Oneitorrr es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Felipe Vilallonga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 109 Minuto 97 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Sebas Cartañà es va complicar la vida al minut 97 intentant esquivar Francisco López en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del River, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Felipe Vilallonga va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 182 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martín Grimaldo, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Arturo Alcaina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jacob Borgeln no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Oneitorrr va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Vicens Esparrech va quedar-se sol davant el porter Arturo Alcaina, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Fernando Lecanda de Oneitorrr, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikel García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Rincón de Oneitorrr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.