Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carpetovetónico (1579456) - The Black Queen (799735) » 582249115: T50/R3

Copa 582249115 Información oficial sobre el partido 582249115 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

Sin mánager humano Alineación oficial del equipo 'Sin mánager humano' en el partido 5 - 1 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sin mánager humano Alineación oficial del equipo 'Sin mánager humano' en el partido 2 - 0 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sin mánager humano

Goles Goles

  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 74, en Matin Hendijani la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fryderyk Sad que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Semibot pel centre va donar un gran resultat: el gol de Khezr Haji Mohammadlu va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Semibot a 4 - 1. Ziad Al-Waheishi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 en Matin Hendijani va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Manuel Flaquer del Semibot ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Semibot va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ziad Al-Waheishi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fryderyk Sad va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Semibot va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fryderyk Sad en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Maceda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Flaquer de Semibot va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 14 de partit, quan un jugador de Semibot, en Matin Hendijani, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

The Black Queen

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Black agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lyubomir Nikolov amb mestria.
  • 109 Minuto 56 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ignacio Acerete Guillén va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Damiaan Slot va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Black va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pierre Prévost va desviar el xut final de Melchor Balseiros després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Miquel Mulet de Black va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Ralf Sterzik de Black va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jordi Miquel Mulet va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.