Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo GAC II (1332928) - los lamecanoas (485598) » 582248866: T50/R3

Copa 582248866 Información oficial sobre el partido 582248866 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

sportman's C.F. Alineación oficial del equipo 'sportman's C.F.' en el partido 2 - 1 los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sportman's C.F. Alineación oficial del equipo 'sportman's C.F.' en el partido 3 - 0 los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sportman's C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Narcís Albalà de sportmans aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Giancarlo Briatti arribés a peus de Raphael Houstan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a sportmans el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): sportmans va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Manuel Berrendero Díaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Giancarlo Briatti del sportmans ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Andrea Scolozzi gairebé va marcar per a sportmans des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sportmans, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Jérôme Sénégas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Marc Zacha.

los lamecanoas

Goles Goles

  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): lamecanoas sabia com jugar al contraatac, i al minut 73, Onur Utku Tezcanlı va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Damien Mulier va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): lamecanoas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Pavel Preisler va quedar-se sol davant el porter Eric Ljungstrøm, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de lamecanoas Pablo Guart va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Olavo Zattar va entrar en el seu lloc.