Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pollos sin cabeza (441488) - ghgames (1418666) » 582248816: T50/R3

Copa 582248816 Información oficial sobre el partido 582248816 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

At. Balears Alineación oficial del equipo 'At. Balears' en el partido 8 - 5 trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
At. Balears Alineación oficial del equipo 'At. Balears' en el partido 3 - 3 trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Balears

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Ricardo Serrano Redondo igualava per Balears en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Javier Giménez de Balears va demostrar les seves habilitats al minut 72 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Javier Giménez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 113 Minuto 108 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Balears una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sergiy Nesmachny, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 108.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Javier Giménez de Balears, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andoni Jartos en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Paco Tejada anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Balears.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Balears Marcel Puigserver no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andoni Jartos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Balears, Arminas Zopelis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 5 al marcador.

trazosport

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ramón Rueda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a trazosport.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Antonio Torroba que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 59 minuts, Ulrich Hans Wuckasch va superar per velocitat Tanor Camara per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lourenzo Tembra va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Aparicio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lolo Galbete va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 274 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Al minut 39 de partit, Rafael Alejandro Barbacana de trazosport va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del trazosport que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Páramo Ortiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Amets Etxemendibehere va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulrich Hans Wuckasch de trazosport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan Amets Etxemendibehere va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 83, trazosport sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pablo Aparicio de trazosport va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de trazosport Juan Antonio Bernardos va intentar enganyar Renato Salvatore amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Enrique Páramo Ortiz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.