Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MarliBG3 F.C. (1579969) - Atletico Cocotin (778676) » 582248771: T50/R3

Copa 582248771 Información oficial sobre el partido 582248771 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

La Fleur Orangé Alineación oficial del equipo 'La Fleur Orangé' en el partido 2 - 1 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Fleur Orangé Alineación oficial del equipo 'La Fleur Orangé' en el partido 3 - 1 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fleur Orangé

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Orangé amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Banin 'Bala' Balboa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Manos Kalamarakis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Orangé es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Orangé enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de David 'Raio' Da Rocha quasi empata el partit al minut 79, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el Orangé va posar setge sobre la defensa central visitant però en David 'Raio' Da Rocha no va estar gens encertat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Orangé sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Reggie Brosens, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Atletico Cocotin

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 8 minuts de joc, Szymon Szczepański, corrent com un esperitat, superà primer Paskal Garmendia per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Szymon Szczepański va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Atletico va estar a punt de marcar quan Joachim Bociek va fer una passada impressionant a Sergio Giulietti, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àlex Campamà va desviar el xut final de Manel Saramago després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manel Saramago de Atletico es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Passats 14 minuts de joc, en Szymon Szczepański de Atletico va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.