Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siempre Mais (1601222) - La Tribu del Chihuahua (1419694) » 582248752: T50/R3

Copa 582248752 Información oficial sobre el partido 582248752 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

juventus de tornin Alineación oficial del equipo 'juventus de tornin' en el partido 2 - 4 McMichaelson C.F. Alineación oficial del equipo 'McMichaelson C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
juventus de tornin Alineación oficial del equipo 'juventus de tornin' en el partido 1 - 7 McMichaelson C.F. Alineación oficial del equipo 'McMichaelson C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juventus de tornin

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lukas Ebner de juventus va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del juventus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Eustachy Porowski en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Matias Porkka va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 96 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joaquín Debrul va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Matias Porkka de juventus va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Amaury Van Buggenhout ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

McMichaelson C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Milán Kasznár que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Béla Mezősi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): McMichaelson agafava avantatge al minut 98 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Günther Fielitz amb mestria.
  • 183 Minuto 100 (Gol por la derecha): Al minut 100, un xut de Joaquín Debrul des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bregt De Bels va marxar de Matias Porkka en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de McMichaelson van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Rafael Manzano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Rafael Manzano, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 82 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74, Ciro Pisauri de McMichaelson va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En 優次 (Yuji) Davis, jugador de McMichaelson, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 7. Rudy Florin, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.