Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carballo (312235) - verxeles street (772342) » 582248722: T50/R3

Copa 582248722 Información oficial sobre el partido 582248722 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

carballo Alineación oficial del equipo 'carballo' en el partido 4 - 2 Surrut Alineación oficial del equipo 'Surrut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
carballo Alineación oficial del equipo 'carballo' en el partido 0 - 1 Surrut Alineación oficial del equipo 'Surrut' en el partido
Tiene mucha potra 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carballo

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El carballo va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Hélder Amayuelas rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 40.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del carballo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Hélder Amayuelas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 141 Minuto 104 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de carballo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Hélder Amayuelas.
  • 142 Minuto 107 (Gol de contra por la izquierda): Nicanor Nogueira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de carballo i marcant el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el carballo sortien al contraatac. La falta llançada per Diego Ventimilla va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): carballo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Josep Maria Serres va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ionică Robu.

Surrut

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Surrut va ser finalitzada des de l'esquerra per Ivan Hmelnitskiy al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Ola Hageldahl va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mesud Maglić després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sigismundo Fines va poder desviar-lo a córner.